"Jätkan kindlasti mängimist," tõotas ta Reutersile. "On veel peotäis legendaarseid Pokémone, keda mängus pole välja antud, nii et ootan väga, et nad (mängu loojad ja arendajad) seda teeksid. Ma loodan, et nad lisavad mängu mõned uued elemendid, mille järele on palju küsitud, näiteks mängijate omavahelised võitlused ja rohkem võimalust teiste mängijatega otse suhelda. See mäng on ikka veel hea võimalus sõpradega koos aega veeta ning õue minna, et end liigutada."

Mäng nii-öelda plahvatas teatavasti eelmisel kuul. Niantici ja Pokèmon Company loodud "Pokémon Go" kohta ütleb isehakanud maailmameister, et tema jaoks on see näide sellest, kui üldlevinud mängud tänapäeval on. "Kõigil on nutitelefonid, nii et idee, nagu oleks mängude puhul tegemist nišitööstusega, ei vasta enam mingil juhul tõele."
dustry as it has been in decades past is definitely no longer true."

Lisaks neile Pokémonidele, mida leidub kõikjal, on ka selliseid, mis on ainult mingis kindlas regioonis olemas - sestap pidi ka Johnson pikki reise ette võtma. Ta nabis viimase regionaal-Pokémoni kinni pühapäeval Austraalias Sydneys.