Tunnista üles, isegi kui sa mainitud küsimusele päris iga päev vastust otsima ei pea, naaseb see tüütu sääsena siiski aeg-ajalt pähe pinisema. Ja tekitab suhetes lähedastega ebavajalikke pingeid.

Ja kui sa oled juba piisavalt meeleheitel, et karjatada "mida k****it siis täna õhtul ikkagi süüa", võid haarata abistavast sõbrakäest, mille nimi on internet.

Saidi nimi What the F... Should I Make for Dinner räägib enda eest.

See veebikoht ei tüüta liigse infoga ega ebavajaliku sissejuhatusega, vaid pakub iga külastuskorra või lehevärskenduse vastuseks üht roasoovitust.

Kasuliku lükkena saad järgnevalt klõpsata nuppudele, mis teatavad, et a) sulle soovitatud roog ei meeldi, b) sa liha ei söö (või tahad just lihaga toitu) ja c) tahad hoopis drinki. Sellele järgnevad uued soovitused.

Nagu saidi nimest eeldada võib, on kogu sellel leiduv tekst inglise keeles ja vandesõnadega mahlakamaks muudetud, nii et lastele seda vast ei soovita.

Saiti Whatthe... võib muidugi nimetada internetihuumoriks, aga kaugeltki mitte kasutuks. Moodne inimene on ju tõepoolest niivõrd abituks muutunud, et vajab abi ka sellise triviaalsuse puhul nagu toiduvalimine õhtusöögiks (mis on paljudele kujunenud päeva tähtsaimaks söögikorraks).

Saidil saab osta ka temaatilise t-särgi ning liikuda linkide kaudu e-kaubamajja Amazon, kus on müügil kaks temaatilist retseptiraamatut.

Esimene ikka neile, kes ei oska sobivat õhtusööki valida, teine aga neile, kes küsivad hoopis napsusoovitust.

Ülaloleva foto valisin illustreerival eesmärgil, aga pildipank teavitab, et sellel on keegi Keiko Chavers, kes näksib Wageningeni ülikooli kokakoolis glasuuriga šokolaadimuffinit, mida on rikastatud ussikeste ja rohutirtsuga. Ja nüüd kõik lõunale!