Sony tõi möödunud laupäeval PlayStation 4 digitaalsesse mänguvalikusse kaheksa klassikateost PlayStation 2 varamust, märkimisväärsemad neist on märulseiklus/rollikas Grand Theft Auto III ning rollikad Dark Cloud ja Rogue Galaxy.

Kõiki saab nautida algupärasest kõrgema resolutsiooniga (ülesskaleeritud kujul, 1080p), enamikule on lisatud trofeenimekiri koos plaatinatrofeega.

Alljärgnevalt nimekiri ja hind PlayStation Networkis (Ühendkuningriigis):

Dark Cloud (£11.99)
Grand Theft Auto III (£11.99)
Grand Theft Auto: Vice City (£11.99)
Grand Theft Auto: San Andreas (£11.99)
Rogue Galaxy (£11.99)
The Mark of Kri (£11.99)
Twisted Metal: Black (£7.99) trofeed olemas, aga puudub plaatinatrofee
War of the Monsters (£7.99) trofeed olemas, aga puudub plaatinatrofee

Eestis PSNi kasutada ei saa, aga end teises riigis kasutajana registeerida on üldiselt kerge.

Ülaltoodud hinnad võivad esmalt kõrged tunduda ja paljud ongi juba veebis nuriseda jõudnud. Aga tasub meeles hoida, et neid on tehniliselt kaasajastatud.

Teiseks, konsoolidel pole massiivsed allahindlused sugugi nii levinud ja igapäevased nagu arvutil. Nintendo konsoolidel on need eriti haruldased, eriti Suure N-i enda toodangule.

PS2 mängude kolimine PS4-le algas tootjapoolse kisa-kärata. Star Warsi teemalise PS4 komplekti ostjad avastasid, et said kaasa koodi nelja Star Warsi PS2 mängu allalaadimiseks: Star Wars: Bounty Hunter, Star Wars: Jedi Starfighter, Star Wars Racer: Revenge, Super Star Wars.

Ka need jooksevad algupärasest kõrgema resolutsiooni ja kaadrivahetussagedusega, aga hetkel pole Sony neid laiemale ringile allalaaditavaks muutnud. Ilmselt siis muudab, kui PS4 erikomplektid on läbi müüdud.