Üks moekamaid teleritootjaid Samsung ei taha asja saatuse hooleks jätta ning käivitas seetõttu unikaalse vahetusprogrammi.

See käib nii. Sina haarad Eestis Euronicsist Samsungi teleri ja hakkad seda igakuiste maksetega välja ostma. See kestab neli aastat, aga soovi korral võid kahe aasta järel endale uue mudeli tellida.

Vahetusmudel tuuakse kohale ja paigaldatakse ilma lisatasuta. Sinu poolt tekitatud kahjustused tuleb siiski kinni maksta – kui näiteks pult enam ei tööta või telerijalg on katki.

Asjatundjad vaatavad tagastatud seadmed üle ja Samsung saadab need müüki Ühendkuningriigis.

Pressiüritusel selgus, et kirjeldatud programm on Euroopas ainulaadne ja Eesti on testmaa, kuna eestimaalased on suured moodsa tehnika fännid.

Kui hiljuti Starmani juhte intervjueerisin, jäi nende jutust küll mulje, et Eestis on levinud eelkõige SD- või HD-telerid, mitte kallimad ja kõrgemat pildikvaliteeti võimaldavad pillid. Aga küllap programmi algatajad teavad paremini.

Telerivahetusprogrammi "Uus ja parem" olla järelmaksuga ostmise ees ka eelis. "Kui uue programmi korral algavad kuumaksed 33 eurost, siis sama mudeli puhul oleks järelmaksuga ostmise korral kuutasu 55 eurot," ütleb Samsung Eesti juht Toomas Tiits.

Programmi raames on pakkumisel 18 erinevat Samsungi SUHD ehk 4K pilti pakkuvat telerit, ekraanidega 49-88 tolli.

"Täna on Eesti katsejänese rollis, ent kui pilootprojekt õnnestub, saavad peagi teisedki Euroopa turud sarnast teenust nautida," ütleb Tiits.

Kuna see on testprogramm, siis ei kesta see igavesti. Liitumiseks pead hiljemalt 26. oktoobril 2017. a mõnda Euronicsi poodi minema või siis kampaania veebilehte külastama.