Sarjade populaarsuse hindamiseks on mitu mõistlikku viisi, aga kindlasti tähtsamaid on selle populaarsus veebipiraatide hulgas.

"Troonide mäng" on olnud aasta lõikes piraatide suurim lemmik juba aastast 2012 ehk alates oma teisest hooajast. Esimene hooaeg jäi omal ajal teisele kohale, "Dexteri" kuuenda hooaja järel.

Siin on mõeldud populaarsust allalaaditud ebaseaduslike koopiate põhjal – tänapäeval on väga levinud piraatlusega tegeleda ka hoopis ebaseaduslike striimide vahendusel. Aga see ei muuda tõika, et sari on endiselt ülipopp.

Kui palju "Troonide mängu" täpselt "piraaditud" on, jääb lahtiseks. Siiski meenub, et piraatlusmaailma jälgiv tehnoloogiafirma MUSO teatas septembris, et tänavust, seitsmendat hooaega on ebaseaduslike vahenditega vaadatud juba miljard korda, ehk keskmiselt 142 miljonit episoodi kohta.

Nende väitel toimus ligi 85% sellest striimingu teel ja kõigest ligi 10% vanamoelist torrentite abil.

Igatahes, aasta lõikes enim piraaditud sarjade esikümnes on veel:

2) "The Walking Dead"
3) "The Flash"
4) "The Big Bang Theory"
5) "Rick and Morty"
6) "Prison Break"
7) "Sherlock"
8) "Vikings"
9) "Suits"
10) "Arrow"

"Troonide mängu" viimast, kaheksandat hooaega on oodata 2019. aastal. Seega jääb 2018. aastal ilmselt piraatide lemmiku tiitel napsamata, kui just "Mängu" vanemad jaod megatulemust ei tee. Aga 2019. aasta esikohta on siiski kerge ennustada.