Mortal Kombat X-ist tuleb konsoolidele uusversioon, millel on uus netikood, lisategelased ja puha, aga arvutile see kõik millegipärast ei jõua.

Ja mis jälle toimub uue Hitmaniga? Sest nüüd selgus, et uus Hitman ikkagi ilmub jaokaupa, mida vahepeal juba tootja eitas. Eeltellimused tühistati ja teos ei maksa täishinda, vaid jupikaupa ostes isegi algsest rohkem.

Metal Gear Online tuleb aga lõpuks arvutile, samuti Rise of the Tomb Raider koos värske ja isegi huvitava loopõhise allalaaditava lisaga, mille peaosas on kanajalgadel maja slaavi mütoloogiast. Ja Xbox One'ile tuleb külluslikult avatarikraami.

Mängudest pikemalt räägime täna StarCraft II-st ja sellest, kuidas see ei tööta ülekiirendatud graafikakaartidega, isegi siis, kui seda on teinud tootjad ise.

Meil on teemaks kolm värsket mängu: survival horror Resident Evil 0 HD, psühholoogiline majandus-rollikas Darkest Dungeon (mis Reinule ei meeldi, aga kõik kõlab nii, et see on pigem väga hea mäng) ja reaalaja-strateegia Homeworld: Deserts of Kharak.

Lisaks räägib Rainer enda kogemustest Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 beetaga.

Soovituseks on seekord Humble Bundle'i e-poe allahindlus.