Sellest hoolimata on Battlefronti korduvalt kritiseeritud seepärast, et teosel puudub korralik üksikosa, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Aasta tagasi põhjendas EA Peter Moore seda sellega, et “ainult väga vähesed kasutajad mängivad täna üksikmängu”. Ja kuna kasutajate hulk, kes tahavad kampaania osa, olevat väga väike, siis Star Wars Battlefrontist sai puhas multiplayer-märul.

Nüüd kirjutab Eurogamer: EA tippjuht Patrick Söderlund tunnistas hiljuti investoritele, et DICE oli üksik-kampaania loomise vastu. Selle lisamisel poleks teos saanud valmis Star Warsi maania ajaks – hetkeks, mil "Star Wars: The Force Awakens" kinoekraanidele ilmus.

“Piiratud aja tõttu tegime oma valiku, et tuua Star Wars Battlefront müügile samal ajaperioodil, mil film kinoekraanidele jõuab, tagamaks parima võimaliku müügi,” põhjendab Söderlund tehtud otsust.

Ta lisas: “Ma usun, et meeskond on loonud väga hea mängu, lähtudes sellest mis võimalused meil olid. Mängul on läinud väga hästi ja see on jõudnud erinevate demograafiliste gruppideni. võrreldes traditsiooniliste EA mängudega. Nii et selles perspektiivis on teos olnud edukas.

Kas me oleme rahul Metacriticus oleva hindega 75/100? Ei. Kas see on midagi, mida me kavatseme tulevikus parandada? Absoluutselt.”

EA kinnitas, et hetkel on arendamisel Star Wars: Battlefront 2, mis peaks valmis saama 2017. aastal, samal ajal kui on oodata Star Warsi uue jao kinoekraanidele jõudmist.

Star Wars Battlefront ilmus möödunud novembris, platvormidele Windows PC, PlayStation 4 ja Xbox One.