Ka turuosa on Edge'il pigem väike, tänavuse augusti seisuga 5,66%. Ehk siis selle käivitab ainult umbes iga kahekümnes inimene, kes metsikusse metsikusse internetti surfama suundub.

Microsoft on Edge'i edu veidi ka jõuga piiranud, see on kättesaadav ainult Windows 10 opsüsteemi kasutavatele seadmetele, mis tähendab siis eelkõige Windows 10 arvuteid ja telefone ning mänguseadet Xbox One.

Aga arvestades, kui truud inimesed oma senisele brauserivalikule tavaliselt on, siis võib eeldada, et Edge'i turuosa jääks tagasihoidlikuks ka juhul, kui see senisest palju laiemalt kättesaadavaks muuta.

5,66% turuosa ei tundu nagu suur edulugu, aga see oleneb ka vaatenurgast. Microsoft pakkus hiljuti välja palju optimistlikuma nägemuse kui Forte siin.

USA-s Seattle'is septembri keskel korraldatud üritusel Microsoft Edge Web Summit 2017 selgus nimelt, et Edge olla aktiivselt kasutusel 330 miljonis Win10 seadmes üle maailma,

Win10 seadmeid on aktiivselt kasutusel ümmarguselt 500 miljonit. See tähendab, et suurem osa kasutajatest avab seal ka Edge'i.

Edge'i kasutajate arv paistab olevat viimase aasta jooksul kahekordistunud, sest Microsoft teatas mullusel Summit-üritusel Edge'i aktiivsete kasutajate arvuks 150 miljonit.