Esialgu tundus, et selline edu pole tõenäoline. 1. oktoobril veebi jõudnud Windows 10 tasuta prooviversioon meenutab liiga palju segu Windows 7-st ja 8.1-st, et soovida see oma järgmiseks opsüsteemiks muuta.

Vahepeal on aga pool kuud möödunud ja esmamuljet pole põhjust enam uskuda. Nimelt on MS-i andmetel koguni miljon huvilist Windows Insider Programiga liitunud, kellel on tänu selles osalemisele võimalik Win10 proovivariant alla laadida. Huvi on täitsa olemas!

MS ei täpsusta, kui paljud allalaadijatest uue opsüsteemi praeguseks arvutisse paigaldanud on, aga edasised andmed on julgustavad.

Otsusta ise:

* saabunud on juba 200 000 ühikut vastukaja, MS-i esindajad usuvad, et kes põhjalikult ei tutvu, ei viitsi väga ka kommenteerida või kirjutada;

* enam kui pool allalaaditud Win10 koopiatest on paigaldatud arvutisse, mitte ei jookse virtuaalmasina abil (näitab pühendumust);

* Windows 10-ga tutvujad kasutavad päevas keskmiselt "enam kui 7" rakendust.

Arendajad püüavad hetkel vastukaja kategoriseerida-süstematiseerida ja jätkavad muidugi tööd valmistoote nimel. See ilmub siiski alles 2015. a lõpus.