Zuckerberg palus eurosaadikute ees andmete väärkasutamise ja valeuudiste edastamise pärast vabandust, kuid saadikute ründavate küsimuste eest põikles kõrvale. Eurosaadikud ei jäänud temaga sugugi rahule.

Esialgu pidi kohtumine olema kinnine, aga eile teatas Euroopa Parlamendi president Antonio Tajani, et on kokku lepitud Zuckerbergi esinemise voogedastamises.

The Verge märgib, et kuna see on kümmekond minutit üle tunni kestev kohtumine, ei saa seda võrrelda Zuckerbergi USA Kongressi ees toimunud maratonaruandmisega, mille peale kulus kaks päeva. Teemad aga saavad ilmselt samad olevat. Eeldatavasti Zuckerberg vabandab nagu Washingtonistki. The New York Timesis ilmus väljavõte ettevalmistatud märkustest, mille kohaselt plaanib ta näiteks öelda, et „olgu tegu libauudiste, välismaise sekkumisega valimistesse või arendajatega, kes väärkasutasid inimeste isikuandmeid, meie vaade enda vastutusele ei olnud piisavalt laiahaardeline. See oli viga ja ma vabandan.“

Eelmisel kuul jõustusid Facebookis mõned uued seaded, et see GDPR-iga (isikuandmete kaitse üldmäärus, mida hakatakse kohaldama alates 25. maist) kohane oleks, uus valikmenüü erinevate lubamis-keelamissätete jaoks ja ka piirangud, mille järgi ei isikupärastata teismelistele suunatud reklaame.