Microsoft tutvustas kontrollerita Xbox360 mängujuhtimissüsteemi Project Natal. 3D pluss infrapuna kaamerasüsteem jälgib mängija liigutusi ja kannab need üle mängu tegevusse. Esimeste katsetajate sõnu asi isegi toimib ja Microsofti enda lubadused on tohutud.

Wii Vitality Sensor - Nintendo tutvustas Wii mängukonsooli järjekordset lisavidinat, mille nimi eesti keeles võiks kõlada Wii eljuõu tajur. Tegemist on sõrme otsa kinnitatava klambriga, mis mõõdab kasutaja elumärke ja suurt hulka teistsuguseid keha poolt edastatavaid signaale ning annab nende põhjal kasutajale infot keha sisemaailma kohta. Mida see täpsemalt kõik tähendab, ei saanud aru ka konverentsi külalised ning ka Nintendo ise ei rääkinud, millisel otstarbel Vitality Sensorit võiks kasutada.

Nintendo tutvustas konsoolile Wii ilmuvat kosmosemäruli Metroid kolmandat versiooni, kus esineb külalisena tootja Team Ninja mängu Xtreme Beach Volleyball naistegelane.

Bioware toob turule Star Wars'i MMORPG'i. Star Wars The Old Republic saab esimese MMO-na sada protsenti häälnäitlejate poolt sisse loetud, nii et sa ei pea enam tundide kaupa oma silmi pingutama ja samal ajal igavusest silmahambaid krigistama. Oodata võib tegevust terves Tähesõdade universumis.

Sony tutvustas oma Playstation 3 „võlukepikesest" vehkimiskontrollerit.

Metal Gear Solid'i mänguseeria kultusautor Hideo Kojima otsustas ette võtta Dracula jahi mängu Castlevania näol. Mängus teevad häält näiteks näitlejad Patrick Stewart ja Robert Carlyle.

Sonylt ilmus PSP Go taskukonsool.

Mitte kunagi lõppev Final Fanasy XIV.

Microsoft toob turule teenuse, mille kaudu saavad Xbox 360 omanikud internetist alla laadida terveid mänge.

Uutest tulijatest kuulutati välja Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 jaoks.

Square Enix treib vahelduseks rollikatele märulseiklust Nier, kus peategelane peab oma tütre haigusest tervendamiseks maailma pahupidi pöörama.