Tegemist on klassikalise shoot’em up žanriga ja tuleb tunnistada, et Eclipse Games on saanud päris korraliku mänguga hakkama saanud, kirjutab M Kuubis.

Lisatud on ka lihtne taustalugu. Nimelt on kaks häkkerit saanud hakkama ühe iseõppiva arvutiprogrammiga Ada, mis peaks suutma häkkida ka kõige turvalisemaid servereid maailmas.

Kuid enne kui nad projektiga valmis saavad, saabub ukse taha politsei. Selle käigus püüavad nad hävitada kõik tõendid häkkimisest ja lasevad arvutiprogrammi süsteemi lahti. Ning arvutiprogramm alustab oma teekonda süsteemis, otsides oma “vanemaid”, kahte häkkerit, kes ta lõid.

Tachyon Project on lihtne mäng, mis peaks rõõmu pakkuma nii noortele kui ka vanematele mängijatele. Eriti kui oled suur shoot’em up-žanri sõber. Teos pakub 10 erinevat taset, mis kõik omakorda koosnevad kuuest erinevast vaenlaste lainest. Ja asja arenedes avaneb sulle võimalus oma relvi ja laeva omadusi uuendada meelepärasemate vastu.

Tachyoni tasub kindlasti proovida. Sobib ideaalselt AAA mängude vahele väikeseks harjutuseks. Eriti aga soovitan neile, kellele meeldivad 80ndate stiilis arcade-mängud ja kes soovivad teistega parema tulemuse nimel võistelda. Hinde panemisel on teos auga ära teeninud 9 punkti.

Info lapsevanematele: Kui soovid oma lapsele tutvustada arcade-mänge oma lapsepõlvest ja su laps ei karda väljakutseid, siis võib seda julgelt oma lapsele tutvustada. Mängus ei ole ei vägivalda ega ka erootilisi stseene. Tegemist on täiesti puhta arcade'iga mänguga meie lapsepõlvest. Kuna mäng pakub lokaalset mitmikmängu võimalust kuni neljale, siis sobib ideaalselt koos perega proovimiseks.

HEA:

+ 80ndate stiilis arcade
+ Lihtne ja mõnus mängida
+ Lokaalne mitmikmängu võimalus kuni neljale osalejale
+ Lahe soundtrack (Tyson Prince, Kevin Murphy ja Toni Ros)

HALB:

Ei ole midagi halba öelda

Tachyon

Platvorm(id): PC, Xbox One (ülevaade selle variandi põhjal)
Ilmus: 15. juuli 2015
Arendaja/levitaja: Eclipse Games

HINNE: 9 / 10