Kõlab suurepäraselt, kuid tegelikult on asja juures päris mitu konksu. Esiteks ei ole rakendus veel kättesaadav Apple'i seadmete kasutajatele, kuna Apple'i rakendustepood pole äppi veel heaks kiitnud. Androidi peal on beetaversioon rakendusest aga täiesti saadaval.

Teiseks, palju olulisemaks probleemiks on asjaolu, et seadmed, mille vahel voogedastamist teha soovitakse, peavad omavahel olema ühendatud kas üle 5 GHz Wi-Fi ühenduse (nutiseadmete puhul) või olema ühendatud omavahel Etherneti kaablitega (näiteks televiisor või teine arvuti). Vajadus kiire ühenduse järgi ei ole lihtsalt suusoojaks öeldud - kõik testijad on öelnud, et tavalise, 2,4 GHz Wi-Figa on täiesti võimatu isegi lihtsamaid mänge mängida.

Kolmandaks tuleb loogiliselt omada ka pulti, et mängu arvutist füüsiliselt eemal olles mängida. Steam ise soovitab muidugi oma Steam Controllerit, kuid ka muud juhtmevabad puldid peaksid asja ära ajama. Loomulikult on teoreetiliselt võimalik mängida ka bluetooth hiirt ja klaviatuuri kasutades, näiteks televiisori ees istudes.

Lisaks teatas Valve, et veel selle suve lõpuks tuuakse kasutajateni rakendus, mis võimaldab voogedastada filme ja telesaateid otse oma Steami kogust.