Vaid ühe sõrmeviipega laseb see kirju arhiveerida, kustutada, ajas edasi saata või kaustadesse lisada, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Eesmärk on sisendkausta võimalikult puhtana hoida, et saaksid keskenduda nendele meilidele, mis konkreetsel ajahetkel kõige olulisemad on.

See toimib väga hästi – ka siis, kui kasutad mobiilseadmele paralleelselt veebirakendust Gmail, meiliklienti Outlook või muud sarnast tööriista.

Kuna Mailbox kuulub samale firmale, kes arendab teenust Dropbox, saab Mailboxi installeerides 1 GB jagu lisaruumi Dropboxis kontole. Selleks tuleb Mailboxi konto Dropboxi omaga ühendada.

Minu jaoks parim Mailboxi funktsioon on sissetulevatele meilidele meeldetuletuse lisamine. See tähendab, et ma saan sissetulevad meilid kiirelt edasi lükata tulevikku.

Edasi lükates saadetakse need sisendkaustast kausta "Hiljem", kust need siis mulle määratud ajal sisendkausta tagasi saadetakse – tähistatuna kollase tähekesega "oluline".

Kui Gmailis või Outlookis määrata, et tähekesega meile näidatakse kõige esimesena, kujuneb edasilükatud meilidest omamoodi to-do list ning olulised meilid ei jää mingil juhul tähelepanuta.

Mailbox on ka muidu hästi Dropboxiga integreeritud ja meilidele saab lisada näiteks faile Dropboxi kaustast.

Mailboxi miinus on ehk fakt, et hetkel toetab see ainult meilikontosid Gmail, Google Apps ja iCloud. Lubatakse aga, et aja jooksul tuleb võimalusi juurde.

Mailbox on saadaval ainult iPadi tahvelarvutitele ja iPhone'i nutitelefonidele.