Sama kehtib videomängusid puudutavate rekordite kohta. Võrgupõhises FPS-tüüpi tulistamismängus PlanetSide 2 toimus aga midagi nii võimsat, et sellest võiks küll uudise teha.

PlanetSide 2 sessioonis osales korraga tervelt 1158 inimest, kes püüdsid kõik vastaseid kõmmutada või muid eesmärke täita. Või mine tea, äkki logisid lihtsalt sisse ja pugesid kuhugi peitu, et lihtsalt rahvahulgarekord püstitada.

Mõelge ise: 1158 inimest, kes kõik tahavad vastaseid sportlikus mõttes näkku tulistada! Kui te videomängudest hoolite, saate ise ka aru, et see on massiivne saavutus.

Twitchi kanal PlanetsideBattles kandis seda üritust veebi teel üle. Nende andmetel hoidis sama rekordit eelnevalt brauseris elav FPS nimega Man vs. Machine, mille matšis viibis 2012. a korraga 999 osalejat.

PlanetSide 2 on MMO, mis tähendab, et see pakub liitumiseks servereid, kus asuvad suured võrgumaailmad. Laadi arvutisse alla, paigalda, anna minna! MMOsid on palju, aga enamasti rollikate kujul, mitte FPSid. Nii et tasub proovimist, kui sulle meeldib teisi digitulistada.

Novembris 2012 ilmunud PS2 hoiab käigus Sony Online Entertainment ja see on algupärase PlanetSide'i (2003) tehniliselt võimekam uusvariant. Teos jõuab kunagi ka PlayStation 4-le, aga ilmumisaeg pole veel teada.

Mõlemad osad on endiselt käigus ja tasuta nauditavad, vt aadressidele planetside.com/register ja planetside2.com/register.

Allpool lingid kahele Forte varasemale loole, mis PlanetSide'i kajastavad, aga käesolevaga võrreldes täiesti eri teemadel.