Kui esialgu püüdsid Ashley Madison esindajad jätta mulje, et häkkerite varastatud ja avaldatud info ei pruugi olla värske ega isegi õige, siis nüüd on andmelekke tõsidus selgemaks saanud.

Mitme infoturbeeksperdi analüüsi järel on selgunud, et kokku on avaldatud 33 miljoni konto kasutajanimed, ees- ja perenimed, osalised krediitkaardiandmed, aadressid ja telefoninumbrid.

E-postiaadresse on kokku üle 36 miljoni ja kuigi paljud neist on ilmselgelt oma kõrvalhüppe varjamiseks tehtud varipostiaadressid, sisaldub seal ka 15 000 USA valitsuse .gov või sõjaväe .mil lõpuga aadressi.

Kogu loo teeb vürtsikamaks ja Ashley Madisoni klientide jaoks piinlikumaks see, et lekkinud info seas on ka täpsemaid suhte-eelistusi. Näiteks kirjeldavad andmed kasutajate seksuaalseid soove nagu "kolmekas", "dominant/master", "submissive/slave", "bondage". Suhtestaatused on sellised nagu "suhtes naine otsib meest", "suhtes mees otsib naist", "vaba mees otisb naist", "vaba naine otsib meest", "mees otsib meest" ja "naine otsib naist".

Esialgu kaheldi lekitatud andmete, mida on kokkupakituna üle 10 gigabaidi, ehtsuses. Nüanss on selles, et Ashley Madisoni veebisait lubas kasutajaks registreeruda ka ilma meiliaadressi kinnitamata, s.t konto juurde võis sisestada võõra inimese meiliaadressi, kes ise polnuks saidist kuulnudki. Valitses ka kahtlus, et võib-olla on kõik aadressid fabritseeritud.

Eksperdid on nüüd veendunud, et tegu on tõesti Ashley Madisoni klientide andmetega. Veendumust süvendab see, et lekitatud info seas on väga palju firma detailset siseinfot, alates organisatsioonistruktuurist ja memodest kuni lepinguteni ja juhtkonna PayPali kontodeni.

Juba praegu on üles seatud mitmed ajutised veebisaidid, kus saab kontrollida, kas mingi e-posti aadress on Ashley Madisonist lekkinud kontode seas. Selge on, et truudusemurdjate veebikeskkonnast häkitud andmed panevad veel paljud inimesed väga piinlikku olukorda.