Täpselt, maailma suurimas arvutimängude e-poes Steam, mis asub aadressil store.steampowered.com, käib juba mitu päeva vilgas osturalli.

Alanud on nimelt iga-aastane suur suvemüük, mille käigus võib häid – aga miks mitte ka halbu ja keskpäraseid – arvutimänge hankida võimsate allahindlustega.

Esindatud on kõik neli põhilist platvormi, millel on tänapäeval üldse mõtet arvutimänge proovida. Ehk siis Windows PC, Mac OS, Linux ja Steam.

Pidevalt laieneva "sooduka"-valiku uusimad palad on nähtaval kohe Steami poe esilehel, aga huvitavaid teoseid tasub kindlasti otsida ka eraldi, et tervest müriaadist magusast pakkumisest mitte ilma jääda.

Uudise koostamise hetkel on näiteks esilehel värskete pakkumiste hulgas menukas rollikas The Witcher, mille uusim jagu (The Witcher 3: Wild Hunt) maksab tavapärasest poole vähem ehk 24,99 eurot.

Selle eelkäijad, esimene ja teine jagu, maksavad aga 85% tavalisest vähem – vastavalt 1,49 ja 2,99 eurot.

Või siis Assassin's Creedi kogumik. Kui ostad meie aja ühe lahedaima rollikasarja neli viimast jagu korraga, saad need kokku 53% soodsamalt ehk 51,26 euro eest. Samad neli ühekaupa vastavalt 35-75% võrra soodsamalt.

Assassin's Creed: Unity (Foto: tootja)

Huvitaval kombel pakutakse soodushinnaga juba ka paljusid virtuaalses reaalsuses toimivaid mänge, kuigi VR on endiselt suhteliselt uus asi ning seetõttu allahindlusi veel oodata ei julenud...

Steami suvine soodusmüük lõppeb 4. juulil, meie aja järgi kell 20.