Edasi järgmisesse vooru valiti sellised idufirmad: WeFarm, briti talupidajate tasuta SMS-ipõhine suhtlussüsteem, mille abil saavad farmerid suhelda ka ilma internetita. Kolumbia Conceptos Plásticos töötleb plastikjäätmeid ümber ehitusmaterjalideks, Coolar Saksamaalt on innovatiivne ravimite hoidistussüsteem ja EyeControl Iisraelist aitab halvatud patsientidel välismaailmaga suhelda.

Wakami Guatemalast tegeleb kohalike hõimude loodud ehete turustamisega, Optic Group ICH Mehhikost valmistab plastikpudelitest prilliraame, Alzhup Hispaaniast on rakendus, millega peaks spetsiaalsete algoritmide abiga saama pidurdada Alzheimeri tõbe.

Pollinate Energy on Austraalia idufirma, mis tegeleb India getodele puhta energia lahenduste pakkumisega, Habitec (Angoola) valmistab eukalüptipuust laudu, toole ja muud mööblit koolide jaoks, ühtlasi istutatakse sama programmi raames uusi puid. Angoola haridussüsteem ja koolid peksti aastal 1975-2002 kestnud kodusõja vältel põhimõtteliselt pilbasteks.

Veel said edasi JobDoh Hong Kongist, mis on tö leidmise ja värbamise platvorm; Bulgaaria Bee Smart Technologies, mis tegeleb mesilaste tervise parendamisega sensorite ja algoritmide abil ja Migam Poolast, mis on suhtlusplatvorm kuulmispuudega ja kurtidele inimestele.

Neist kaheteistkümnest valitakse tänases poolfinaalis viis finaali, milles selgub homme ehk neljapäeval (eesti aja järgi reede hommikutundidel) üldvõitja.

Ajakirjaniku reisikulud New Yorki kandis Pernod Ricard Estonia.