See on maailma vägevaim uudistekanal, mis oli USA-s 1980. aastal tegevust alustades esimene telekanal, mis ööpäevaringselt uudiseid edastab, ja oma kodumaal esimene ainult uudiseid näitav telekanal.

Forte tähelepanu pälvis praegu aga tõik, et CNN kasutas oma uudises tuntud ja armastatud videomängust Fallout 4 pärinevat pilti, mida näed ka meie uudise avapildina.

CNN-i uudis teatab, et USA president saadab riigist välja üle 30 Venemaa diplomaadi, keda kahtlustatakse spionaažis, mille juurde kuulub muidugi häkkimine. Fallout 4 varustabki uudist häkkimist kujutava pildiga.

Moodne maailm areneb kiiresti ja CNN selle kajastajana peab muidugi ajaga kaasas käima. Sellest lähtuvalt pole uudise illustreerimine mängust pärineva pildiga nii ootamatu.

Teadlased viitavad ju ammu võimalusele, et meie maailm võib olla illusioon või simulaator. Mis see mängu kasutamine siis ära ei ole!

Forte lisab siia toreda, mõne nädala eest YouTube'i üles laaditud klipi, mis esitab kõikide seniste Falloutide avafilmikesi järjest. Siit leiaks häid hetkei tulevaste suurte katastroofide või maailmalõpu teemaliste uudiste illustreerimiseks!

Falloutid toimuvad postapokalüptilises maailmas, kus moodne ühiskond nagu meie seda tunneme on rohkem või vähem kokku kukkunud.

Häkkida seal saab, aga arvutid ise pole internetis, kuna viimast pole enam käigus. Nii et vähemalt üks oluline erinevus Venemaa ja mängu häkkeritel leidub.