Vahe võrreldes torrentitega on selles, et Popcorn Time's ei pea enne vaatamist filmi või sarja alla laadima, vaid seda saab otse (illegaalselt) striimima hakata. Pole ime, et programmi tegijaid ähvardab filmitööstuse juristide armee raev.

Nüüd aga on Popcorn Time'i anonüümsed autorid valmis välja vihastama veel ühe võimsa vaenlase – Apple'i. Nimelt on programmi ühe haru tegijad, kes pesitsevad saidil Popcorn-Time.se, valmis teinud Popcorn Time'i iOS seadmete jaoks.

Apple on ehitanud iOS tarkvaraga iPhone-idele, iPadidele ja iPod Touchidele legendaarselt turvalise süsteemi. Selleks, et mõnda äppi iOSis levitada, tuleb see anda Apple'ile kontrollimiseks ja ainult Apple'i kinnitatud äppe saab rakendustepoest alla laadida. Poleks mingit võimalust, et Apple laseks illegaal-Netflix äpi läbi.

Seepärast on Popcorn-Time.se tegijad nuputanud nüüd hoopis teise tee. Nimelt on nad valmistanud "Popcorn Time iOS Installer"-nimelise tarkvara Windowsiga arvutitele (peagi tuleb ka Maci versioon).

Kui "installer" programm töötab, tuleb oma iOS seade kaabliga arvutiga ühendada ja nii saabki telefonile või tahvlile Popcorn Time'i rakenduse paigaldada.

Teistele levinuimatele platvormidele on PopCcorn Time juba olemas, seda saab kasutada nii Windowsil, Mac OS X-il, Linuxil ja Androidis.

Pole vaja hakata kordama, et kindlasti on piraatmaterjali vaatamine illegaalne ning ametliku tootja poolt kinnitamata tarkvara paigaldamine võib kasutaja seadme ja andmed ohtu seada.

Kuid on kahtlemata põnev jälgida piraatmeedia ja tehnoloogiafirmade kassi-hiire mängu, mis üha keerulisemaid tuure võtab.