Üllataval ja naljakal kombel on paljud 1990ndatel avatud saidid endiselt külastajatele avatud, kuigi nende eksistentsile pole (enam) õigustust.

Toome siin ära mõned naljakad saidid, mis on arendajate/käigushoidjate poolt ammu hüljatud, aga mitte ajaloo prügikasti kadunud.

Foto: ekraanitõmmis

Mäletad veel 1996. aastal ilmunud perekomöödiat "Space Jam" ("Kosmiline kossumatš"), kus legendaarne NBA korvpallur Michael Jordan ja vähemalt sama legendaarne animafilmikangelane Bugs Bunny pistavad palliplatsil rinda kosmilist päritolu kuritegudega?

Mingil põhjusel on endiselt käigus selle unustamisväärse linaloo ametlik kodukas. Ehk plaanivad Warneri esindajad sellele endiselt järge? Neil on mõtet kiirustada, sest Jordan on juba 50aastane!

Foto: ekraanitõmmis

Microsofti netisirviku vihkamissait aastast 1998. Kui IE paigaldamine muutus kohustuslikuks, otsustas üks isik oma viha internetis välja valada, ja seal kobrutab see tänaseni!

Foto: ekraanitõmmis

Üliõpilasprojektina 1994. aastal sündinud veebikaamera, mis näitab reaalajas San Francisco osariikliku ülikooli territooriumi.

See pole esimene veebikaamera üldse, küll aga vanim, mis endiselt käigus.

Foto: ekraanitõmmis

Veel üks mõõdukat edu nautinud film 1990ndate lõpust, mille ametlik kodukas keeldub suremast. Isegi kui sealsed lingid pigem ei tööta (või ei täida enam oma algset eesmärki).

Foto: ekraanitõmmis

Vii end kurssi filmitäht Robert De Niro karjääriga, kuni aastani 1999!

Käesoleval sajandil toimuva mittekajastamises võib näha ka iroonilist kommentaari selle kohta, kuidas mees on austajad ja talle pandud ootused unustanud ega otsi enam tõesti meeldejäävaid projekte.

Foto: ekraanitõmmis

O.J. Simpsoni saaga pole mõnes mõttes endiselt lõppenud. Alusta endale täieliku ülevaate loomist CNNi teemalehega mehe kohtuasjade kohta 1996. aastal!

***

Alguses toodud foto on illustreeriva eesmärgiga ega kujuta tegelikult vana saiti, mille võiks juba veebist eemaldada.