Ja mitte ainult oma tujukuse tõttu, vaid ka näiteks praegu laialt levinud kombe tõttu veebivideote vahele Flashipõhiseid reklaamklippe sokutada, mis näiteks YouTube'is aeg-ajalt järsku mängima hakkavad.

Sellise häda vastu aitab muidugi mõni tasuta brauserilaiendus, mis mõeldud reklaamide vahelejätmiseks. Aga kuna laiendused võivad samuti brauseri normaalset tööd segada, ei taha paljud neid enam tarbida.

Rõõmusta ja hõiska nüüd, sest Google ja Flashi arendav Adobe mõtlesid välja uue, isegi parema lahenduse.

See saabub peagi brauserisse Chrome tarkvaralise täienduse kujul ja on mõeldud "nutikalt pausima sisu, mis pole veebisaidil keskse tähtsusega". Originaalis intelligently pause content that aren't central to the webpage. Ehk maakeeli: ignoreerima sisu, mis ise mängima hakkab.

Ja kui tulemus meeltmööda pole, võid ikka reklaamil klõpsata ning lasta sellel mängima hakata.

Google nimetab uuenduse peapõhjusena soovi mobiil- ja nutiseadmete akut säästa. Nii et kaks moskiitot ühe hoobiga: vaatad ainult veebisisu, mida soovid, ja säästad akut. Võimas.

Uuendus toimib brauseri Chrome uusimas beetaväljalaskes, mida saab vabalt alla laadida. Ja see on vaikimisi käivitatud, nii et kasutaja midagi ei pea tegema.