Oleks inetu Sonyt tabanud õnnetust väiksemana näidata kui see olla võib, aga siiski hakkab üha enam tunduma, et reklaamitriki-hüpoteesi ei tohiks lihtsalt maha kanda.

Esiteks on Põhja-Korea esindajad teatanud, et neil pole rünnakuga pistmist (kuigi "Intervjuu" pilab nende riiki ja liidrit); seda julgeb omalt poolt kinnitada ka Föderaalne Juurdlusbüroo.

Teiseks muutuvad häkkerite avaldused avalikkusele üha veidramaks (inglise keeles on selle jaoks ilmekas sõna bizarre) ja ülbemaks. Kas mõni neist on tõesti nii Põhja-Korea-meelne või Hollywoodi-vastane? Kui need häkkerid on tõelised, siis nad tunduvad mingit uudset tüüpi tegijad.

Näiteks selline hiljutisem avaldus: "Varsti näeb kogu maailm, millise kohutava filmi Sony Pictures Entertainment tegi. Maailm täitub hirmuga. Meenutage 11. septembrit 2001."

Eelnevast on raske midagi täpselt välja lugeda, aga veebimeedias on juba liikvel kõlakad, et häkkerid või nende esindajad ähvardavad "Intervjuu" levisse võtvaid USA kinosid 9/11 stiilis rünnakutega.

See omakorda viitab inimohvrite võimalusele, mida tuleb juba tõsisemalt võtta. L.A. Timesi allika sõnul kaalubju Sony "Intervjuu" kinolevisse laskmise ära jätta, vähemalt jõuluajal. Ka linateose peaosatäitjad Seth Rogen ja James Franco olla juba selleteemalisi meediaesinemisi tühistanud.

Eksisteerib ka võimalus, et häkkerid kasutavad "Intervjuud" ettekäändena, ja avalikkuse ees laiavad isendid pole näiteks algsete ründajatega isegi seotud. Ma tahaksin just seda uskuda.

Muidu on Sony Pictures kogu selle häkkerisaaga (vaata ka teksti lõpus linke varasematele uudistele) näol tõesti ebaeetilise ja inetu promotrikiga maha saanud.