See aga ei muuda fakti, et Netflix pakub rikkalikemat menüüd riikides, mis meist kaugele jäävad. Ning püüab aktiivselt takistada neid, kes kõige popimale variandile (USA omale) ligi hiilivad.

Piraatide Netflixiks hüütud Popcorn Time on vahepeal autoriõiguste eest võitlejate hoopide all äganud, aga on nüüd naasnud. Endiselt väga mugav, endiselt ulatusliku sisuvalikuga, endiselt väga ebaseaduslik.

Popcorn Time Online on algupärase PT veebipõhine variant, nagu nimi juba viitab. Mingit mobiiliäppi pole enam vaja, klõpsi soovitud teos lihtsalt brauseris käima.

Pildi ja heli teisele ekraanile edastamise variantidest on toetatud DLNA, Chromecast ja Apple'i seadmetelt tuntud Airplay. Seega kõik tähtsad.

See pole õigupoolest esimene kord, kui algupäraselt äpina loodud Popcorn Time on brauseris uuesti sündinud, kuid teenuse käigushoidjad lubavad, et seekord jäävad nad püsima.

Kuna kasutusele on võetud avatud lähtekoodiga tarkvara, mis laseb igaühel lahendusest soovi korral oma variandi luua ja seda ka edasi arendada, võib uskuda, et Popcorn Time'i tulevik on nüüd tõesti roosilisem.

Aga eks näeme, kui ruttu seaduse esindajad selle taas sulgeda suudavad.