The Wall Street Journal avaldas 2013. aastal, et Facebook üritas Snapchatti kolme miljardi dollariga sularahas ära osta, kui veebiteenusel oli "alles" 100 miljonit aktiivset kasutajat. Snapchati omanikud aga keeldusid.

Business Insider paljastas nüüd aga, et Snapchatile ihus hammast ka Google, mis pakkus 2016. aasta alguses juba 30 miljardi dollari suurust diili.

Snapchati väärtuseks hinnati tollal 20 miljardit dollarit ja firma väärtus börsile jõudes oli 24 miljardit dollarit, aga ka Google sai korvi.

Viimase aasta jooksul uut nime Snap Inc. kandnud ettevõte on vahepeal oma väärtust kaotanud, see on hetkeseisuga ligi 16 miljardit dollarit. Nii et kui Google tõesti "ligi ajas", olnuks ehk mõistlik need 30 miljardit vastu võtta.

Snap Inc.-i esindajad pole samas avalikult tunnistanud, et Google neid ära osta üritas. Vastupidi, nad kinnitasid, et ametlikke läbirääkimisi polnud.

Facebook pole aga vahepeal aega kaotanud ja on kõik Snapchati põhitrikid häbitult varastanud. Kui neid osta ei saa, siis sööme välja!