Küll kätkeb omaette turvariske vajadus tasuliste äppide eest maksmisel krediitkaarti kasutada. EMT tahab oma klientidele selle asja mugavamaks ja ohutumaks muuta, mille eest tahan neid kiita ja ülistada. Rohkem sarnaseid lahendusi, palun!

Windows Phone'i ametlikust rakendusepoest saab nüüd sisu osta viisil, et ise kohe raha välja ei jaga ning krediitkaarti ei "viibuta". Maksumus lisandub EMT järgmise kuu mobiiliarvele. Makseviiside nimekirjast tuleb selleks lihtsalt valida Eesti Telekom.

Piiranguid on ka. Ostu summa peab jääma alla 19,99 euro, muidu peab ikka krediitkaarti kasutama. Windows Phone'i ostukeskkonnast kaupade ostmisel kehtib päevalimiit 50 eurot ja tehingute arv kuni 30 ööpäeva jooksul.

Äppe saavad osta EMT ja Diili lepingulised erakliendid ning kõnekaartide kasutajad. EMT äri- ja suurkliendid (tööandja telefoni kasutajad) saavad teenust nautida juhul, kui tööandja on EMT e-teeninduses andnud vastava õiguse või kui kasutaja on sõlminud Era-arve teenuse. Ühegi ostutehingu maksumusele teenustasu ei lisandu.

Seadistused mobiiliarvega ostmiseks:

* Määra seadmes Microsofti konto seadetes riigiks Eesti

* Vali seadmes "Keel ja regioon" seadetes regiooniks Eesti

* Makseviisi "Eesti Telekom" määramisel ühenda seade seinalaadijaga vooluvõrku (uuendusi tehakse ainult laadimistsükli ajal, arvuti kaudu USB-laadijaga ei toimi)

* Aktiveeri seadmes WiFi või mobiilne andmeside ühendus ja kontrolli, et seadmes on mobiilne andmeside lubatud, isegi kui hetkel ei kasuta.

Windows Phone'i poes on makseviiside uuendamine automaatne protsess, mis võib mitu päeva aega võtta.