Popi USA autotootja Tesla kaasasutaja ja tippjuhina tuntud mees avaldas sel päeval nimelt Twitteri säutsu, kus teatas, et kavatseb Tesla börsilt minema viia ja maksab selle teostamiseks iga aktsia eest 420 USA dollarit. Vajalik raha pidi selleks juba koos olema.

Selliseid liikumisi jälgiv ja reguleeriv USA väärtpaberi- ja börsikomisjon (SEC) uuris asja ja leidis aga, et Muski väide ei vasta tõele ning karistas härrat vastavalt olukorra tõsidusele.

See tähendab, et Musk ja Tesla firma said kumbki 20 miljoni USA dollari (ca 17,5 miljoni euro) suuruse trahvi ning Musk peab vähemalt kolmeks aastaks loobuma Tesla juhatuse esimehe kohast (kuigi võib jääda CEO-ks).

Musk on hiljem kommenteerinud, et talle palju jama kaela toonud säuts oli "seda väärt". Miks? Sest see kogus palju like'isid ehk sotsiaalmeedias heakskiitu või poolehoidu väljendavaid reaktsioone.

Kuidas seda mõttekäiku mõista – et nii palju jama toonud säuts oli tänu like'idele "seda väärt" – jääb esialgu segaseks. Postitage oma tõlgendus kommentaaridesse!