Kuutasud algavad arvutikasutajale 4 eurost ja nutiseadme puhul 5 eurost. Kalleim on 39 eurot kuus.

"Esimese põlvkonna mobiilinterneti paketid olid mahupõhised, kus klient pidi orienteeruma erinevate mega- ja gigabaitide vahel. See oli kliendile suur frustratsioon ning turg püsis seetõttu nišistaatuses," meenutab Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

"2010. aastal tõi Elisa esimesena turule teise põlvkonna paketid, mis olid kiirusepõhised. Antud lähenemine käivitas mobiilinterneti turu ja viis teenuse massidesse."

Uued, kolmanda põlvkonna nutipaketid on tegevuspõhised, kuna m-interneti eest makstakse kindlate tegevuste teostamiseks. Paketi koostamisel võeti siis aluseks see, mida inimene internetis reaalselt teha tahab: kui palju surfata, videosid vaadata jne.

"Inimesed ostavad üha enam internetti mitte interneti pärast, vaid selleks, et erinevate äppide abil konkreetseid tegevusi teha. Seega pole olulised enam kiirused, vaid et rakendused toimiksid," selgitab Hiiepuu.

Uute pakettide koostamisel on arvestatud, mida kasutaja internetis teha tahab: kui palju näiteks sõnumeid saadab, muusikat kuulab ja videosid vaatab. Neli paketti on lisateenusena ainult telefonile.