„See on eriti tõsi mobiilse interneti puhul, kuna ammu on möödas ajad, kui inimene nõustus veebi pääsemiseks ühes kohas paigal püsima,“ räägib Elisa erakliendiüksuse juht ja juhatuse liige Andrus Hiiepuu. „Nüüd on ootuspärane, et veebis vestlemiseks, töötamiseks ja meelelahutuse saamiseks pole vaja tingimata kuhugi minna ega seal püsida. Vaja on ainult arvuti ette istuda või nutiseade haarata ning paar ekraanitõmmet või nupuvajutust teha.“

Muidugi tahame käigult ja sama mugavalt ka tööasjadega tegeleda. Võib öelda, et selles on kõikide kasutajate ootused internetile samad: võimalikult väle ühendus ja korralik levi.

Kaasaegseima netiga kaetud peagi 99% Eestist
Eestis on mobiilse interneti nautimisel vähe segajaid. Operaatorid on tuntud väärt kvaliteedi poolest ja Elisa pingutab alati parima teenuse nimel. Internet peab vastama kõigile ootustele: toas ja õues, nii arvutis kui ka nutiseadmes.

„Meie võime siin uhkusega öelda, et Elisa 4G internet toimib peaaegu kõikjal Eestis — hetkel 97% territooriumist ja eesmärk on jõuda 99 protsendini,“ sõnab Andrus Hiiepuu. „Kasutusel on kaasaegseim tehnoloogia ja siin on koostööpartneriteks Huawei ja Ericsson, kes on 4G LTE võrkude arendamises maailmas liidripositsioonil.“

Eesti Päevaleht ja Pemetel korraldasid möödunud aasta lõpus ka sõltumatu testi 4G levi kvaliteedi määramiseks siseruumides. Ülekaalukalt parimaks kujunes Elisa, mis pakkus väga head levi 94,2% juhtudest.

Selle üle ei saa otseselt imestada, kuna Elisa strateegia üks osa ongi pakkuda tipplevi siseruumides, kus mobiilset internetti reaalselt kõige rohkem kasutatakse. Meie eesmärk: väärt teenus just seal, kus sellest enim kasu on!

Omnitele: Elisa kliendil on kasutada parim mobiilne internet
Rahvusvaheline konsultatsioonifirma Omnitele mõõtis selle aasta aprillis üle-eestiliselt esmakordselt seda, kui mugavalt saavad kliendid oma nutitelefonis kasutada erinevaid rakendusi. Testid näitasid, et kõige sujuvamalt toimivad klientide meelisteenused: Youtube, Facebook, Dropbox ja Twitter — Elisa mobiilse andmesidega.

Omnitele testide kohaselt pakkus Elisa parimat mobiilse andmeside kasutajakogemust 39% juhtudest, teiste operaatorite neti kasutajakogemust kajastavad protsendid jäid 32% ning 30% juurde.

Jaga
Kommentaarid