Mõnele ei tähenda selline juhtum midagi, aga mõni teine tahaks saadetud ja vastuseta jäänud sõbrakutsetest mingil hetkel vabaneda.

Koristuspäev kulub aeg-ajalt kindlasti ära nii hingele, kehale, kodule kui ka sotsiaalmeediakontodele!

Kui kõik isikud ei ole aga meeles, kellele oled vastuseta kutseid saatnud, või ei soovi neid ühekaupa profiili-esilehtedel tagasi võtmas käia, leidub ka lihtsam variant.

Esmalt vaata Facebooki ülaribale, kus asuvad otsingukast ja nupud nagu (sinu eesnimi), Home ning teised, millel pole seletavat silti.

Home'ist paremal on nii saadetud kui ka saadud sõbrakutsete nupp ning sellele vajutama peabki. Kui aru ei saa, vaata pilti, õigel kohal on punane ring ümber:

Foto: ekraanitõmmis

Sõbrakutse-nupule vajutades avaneb eri toiminguid pakkuv rippmenüü, kuid mugavuse ja selguse mõttes klõpsa menüü lõpus nupul See All.

Avaneb lehekülg suuresti sama infoga nagu rippmenüüs. Vaata ülemist sektsiooni Respond to Your x Friend Requests (x märgib "õhku jäänud" kutsete arvu). Kui "õhus" pole midagi, näed teadet No New Friend Requests.

Kohe selle all on aga huvitav lisavalik, mida meil hetkel vaja ongi. Pisike ja tähelepandamatu link View Sent Requests. Vaata pilti:

Foto: ekraanitõmmis

Ning ongi hea mugav koht, kus vastuseta kutseid mugavalt menetleda ja veel paari seonduvat lisavalikut uurida!