"Me teenindame inimesi, kes hindavad elus tõeliselt asjade kvaliteeti," ütles Tidali tegevjuht Andy Chen Fortele. "Olgu selleks kvaliteediks muusika, heli või elustiil, sest kvaliteedist ei tohiks teha kompromissi ja muusikafännid nõuavad tänapäeval oma muusikateenuselt rohkem."

Tidal pakub muusikat kolme kvaliteediastme ehk bitisagedusega, 96 kbps, 320 kbps ja lõpuks HiFi tase ehk 1141 kbps. Viimane vastab CD-lt kuuldavale helile.

Teenus on saadaval nii läbi brauseri (HiFi kvaliteeti kuuleb vaid läbi Chrome-i), Androidi ja iOSi äppide kui ka Windowsi ja Maci programmide. Võimalik on muusikat nii otse netist mängida kui ka salvestada ilma ühenduseta kuulamiseks.

Et HiFi kvaliteedis muusikat otse internetist kuulata, soovitab firma HiFi spetsialist Pål Bråtelund, et internetiühenduse kiirus oleks vähemalt kaks megabitti sekundis. Üle mobiilse andmeside muusikat kuulates tasub kindlasti arvestada oma paketi kuumahtu, sest HiFi muusikat striimides on lihtne kogu maht ära kasutada.

Kui konkureerivate teenuste kuutasu Eestis jääb €6,99 juurde, siis Tidal maksab kuus €13,99. Tasuta, reklaamidega paketti Tidal ei paku.

Loe lähemalt homsest Eesti Päevalehest, kuidas Tidali äpi kasutusmugavus on ja milline muusikavalik teenuses on. Homses Eesti Päevalehes on ka põhjalikum ülevaade digitaalse muusika helikvaliteedist ning sellest, kui suur vahe HiFi kvaliteediga streaming-teenusel võrreldes teistega on.

Kommenteeri, kas näed Eestis huvi HiFi ehk kõrgema helikvaliteediga muusikateenuse järele.