Eesti kindlustus-startup INZMO annab Weekend Festivali pileti ostjatele ürituse ajaks kaasa mobiilikindlustuse. Baltikumis on selline kindlustusvõimalus esmakordne, kus mobiiltelefoni vaid peo ajaks kindlustada saab.

Tasuta mobiilikindlustus kaasneb Weekend Festivali kolme piletiga (Priority, VIP või Super-VIP Pass), mis kehtib kogu festivali vältel.

Samuti leiab festivalialalt INZMO telgi, kus saab kohapeal telefonile kahjujuhtumi vormistada. Kindlustatutel on kahjujuhtumi korral võimalus saada INZMO telgist asendustelefon ja pidu muretult jätkata.

"Möödunud aastal külastas Weekend Festivali üle 100 000 inimese. Paljude head tuju varjutasid telefonidega juhtunud õnnetused, peamiselt vargused, ekraani purunemine ja vedelikukahjustused," ütleb INZMO kaasasutaja Risto Klausen.

"Peohoos võib ju telefon ka lihtsalt taskust välja kukkuda ja suures rahvamassis kaduma minna. Et külastajad festivalimelu muretumalt nautida saaksid, lõimegi Weekendi ajaks sellise võimaluse oma mobiiltelefon kindlustada nii varguste kui ka õnnetusjuhtumite vastu."

Kindlustuse saab aktiveerida INZMO mobiili- või veebiäpis vahetult enne festivali algust. Kõigile INZMO mobiilikindlustust sisaldava pileti ostnutele edastatakse täpsem info SMS?i ja e-posti teel.

OÜ INZMO Insurance pakub telefonikindlustuse kõrval reisi- ja jalgrattakindlustust, samuti liiklus- ja kaskokindlustust autodele ja mootorratastele. Teenusepakkuja on Norra kindlustusgruppi kuuluv ADB Gjensidige Eesti filiaal, kelle kindlustusagent on OÜ INZMO Insurance. Rattakindlustuse kindlustusteenuse pakkuja on If P&C Insurance AS.