Esikoha tõi Folderiti kasutusmugavus, süsteemi lihtsus ja selle kasutamise kiirus. Arvesse võeti lahenduste kasutusmugavust, klienditeenindust ja olemasolevate kasutajate hinnanguid.

Kasutusmugavuse hindamiseks testis Capterra meeskond, kui lihtne on ja kui palju aega kulub kausta loomisele, dokumendi üleslaadimisele, kommentaaride ja märkmete lisamisele ning dokumendi jagamisele. Samuti pöörasid Capterra testijad tähelepanu süsteemide intuitiivsusele ja otsingute tegemise mugavusele.

Kasutajaliides

Lisaks kiiruse ja kasutusmugavuse hindamisele vaadeldi ka lahenduste ühilduvust Microsofti kontoritarkvaraga, e-posti ja pilveressurssidega integreerimise mugavust, mobiilset kasutusmugavust, integratsiooni elektroonilise allkirjastamisega ning töövoogusid. Kõikides nendes kategooriates sai parima tulemuse Folderit.

„Folderit pälvis Capterra koostatud edetabelis maksimaalsed punktid nii kasutusmugavuse kui -kiiruse eest. Arvestades, et kõigest kolm aastat tagasi loodud Eesti lahendus hinnati kokkuvõttes paremaks Zoho Docsi, Citrixi ShareFile’i, Boxi, DropBoxi ja paljude teiste väga suurte tegijate süsteemidest, võime õigustatult olla väga uhked. Sama kinnitavad ka kõik meie kliendid Eestis ja välismaal. See näitab selgelt, et oleme Folderiti arendades liikunud õiges suunas,“ ütles OÜ Folderit tegevjuht Targo Raus pressiteates.