Pakett toodi turule, kuna juba 40% EMT võrgus olevatest seadmetest on nutiseadmed, kirjutab Kiip.ee.

Paketi kasutamisel ei pea klient iga seadme jaoks uut lepingut sõlmima, vaid saab selle lisada ühe paketi alla. Lisaks isiklikule telefonile ning tahvelarvutile võib paketti lisada ka pereliikmetele kuuluvaid seadmeid.

Uue pakkumisega lähemalt tutvudes leiab, et operaator pakub võimalust paketti lisada ka nutikelli. Ühe nutikella lisamise eest küsib EMT kliendilt igakuiselt 1,49 eurost kuumaksu.

Foto: EMT

EMT teenuste kommunikatsioonijuhi Kristina Samra sõnul on kuutasu täiendavale internetiseadmele 24h * 7p nädalas pideva mobiilse interneti valmiduse eest selles seadmes. Kuutasu ei ole nutikella-spetsiifiline, vaid kehtib igale lisatud seadmele.

Samas on EMT tootevalikus hetkel Sony ja Samsungi nutikellad, millel ei ole mobiilse interneti valmidust. Neil kuvatav info tuleb nutitelefonist või tahvelarvutist Bluetoothi-ühenduse abil, ehk võrgule lisakoormust ei seata.

Samra kinnitusel ootab EMT tootjatelt lähiajal SIMidega nutikellasid, kus on internetivalmidus juba olemas.

Lisaks seadme lisamise eest küsitud kuutasule tõuseb terve paketi kuutasu nutikella lisamisel 12,99 eurolt 20,48 euroni.

[Täiendatud kell 14:50] EMT pressiesindaja Kaja Sepa kohaselt kuvatakse kodulehel hetkel väärat infot.

Nutikella lisamise eest küsib operaator tõesti 1,49-eurost kuutasu, aga paketi üldine kuutasu ei tohiks nutikella lisandumise tõttu tõusta 12,99 eurolt 20,48 euroni.

Sepa kinnitusel parandatakse kodulehel olev kalkulaator võimalikult kiiresti ära.