Mille poolest erineb Teie leht teistest kohalikest mänguportaalidest? Mis on selles unikaalset või teistsugust?

Mihkel: Raske on teha midagi unikaalset, sest laias laastus ajame me kõik sama asja. Minu jaoks teevad blogi või portaali unikaalseks selle kirjutajad. Igal autoril on oma stiil, oma sõnavara ja suhtumine. Kõik lehed kirjutavad ülevaateid enamasti samadest mängudest ja kui inimene avastab mingil lehel tema jaoks sobiva autori, siis üldjuhul seda lehte ta külastama jääb.

Jan: Üritame kajastada ka selliseid mänge, mis Eestis vähest vastukaja saavad. On selleks siis mõni tundmatu JRPG või midagi muud. Samamoodi keskendume mängurluse ekstreemsemale poolele (achievement hundid jne).

Kui tihti ja millist sisu hakkate tootma?

Mihkel: Kindlasti uudiseid, kuulujutte, ülevaateid, eelvaateid ja muud taolist, mis võiks eesti mängurit huvitada. Kindlasti tahaks rohkem tähelepanu pöörata valdkondadele, mis on kohalikul turul hetkel unarusse jäänud – rohkem juttu Nintendo tegemistest ja mängudest, samuti mobiilsetest mängudest (Android, iOS, Windows Phone). Puudutame rohkem ka Pepakura ja Cosplay teemasid. Sagedus oleneb suuresti sellest, kui palju autoreid oleme suutelised oma meeskonda meelitama. Kindlasti on plaanis ka regulaarsed postitused ja seeriad, kuid nendest hetkel lähemalt ei räägiks, kuna kivisse veel midagi raiutud ei ole.

Kuna meeskonnas on ka Euronicsi taustaga mehed, siis võib oodata varajast ligipääsu mängudele ning mõningaid jagamisi fännide vahel?

Jan: Mina näen, et nänni ei pea kogu aeg jagama. See hellitab lugejad, vaatajad ja kuulajad. Kindlasti mingeid giveawaysid tuleb, kuid massiliselt me seda tegema ei hakka. Ligipääs mängudele on meie eeliseks, kuid see ei tähenda, et me reeglitest ja piirangutest üle astume. Infot avaldame vastavalt tootja poolt ettenähtud reeglitele.

Kas hakkate ka saateid tootma? Podcast või videocast?

Tauno: Ideed ja plaanid on täiesti olemas, kuid esialgu ei tasu väga suurt suutäit hammustada ja end tööga üle koormata. Väikese vihjena on plaanis hakata looma miniseriaale, kuhu on näiteks kaasatud ka avaliku elu tegelased ja samuti otseülekanded mängudest, millest iga lugeja saab osa võtta. Ideid on mitmeid, kuid neist on veel vara rääkida.

Otsite oma meeskonda ka uusi kirjutajaid? Mis tingimustele peaksid nad vastama?

Mihkel: Meiega võivad alati uued autorid liituda. Selle koha pealt me hetkel piiranguid seadnud ei ole. Tingimused? Elementaarne kirjaoskus ja kirjutamistahe. Huumorisoon võiks samuti olla ja oskus huumorit oma artiklite sisuga siduda. Eesti keele ja kirjanduse lõpueksami hindeid ei nõua, varasem kogemus ei ole ka oluline. Kuna me ei ole ajakiri või kommertslik veebileht, siis saame endale lubada ka teatud vabadusi. Kel huvi, võtku ühendust, sest mida rohkem unikaalseid inimesi ja stiile, seda huvitavam on nii meil kui lugejatel. Seda, kas inimene meile sobib ja meie talle sobime, näeme juba edasise koostöö käigus.

Eesti uusima mänguportaali leiad aadressilt www.mkuubis.net