Tasuta Battlefield 1 ja Battlefield 4 lisad

Electronic Arts ja DICE pakuvad taaskord tasuta Battlefield 1 ja Battlefield 4 lisasid. Sel korral pakutakse Battlefield 1 jaoks Apocalypse nimelist lisa ning Battlefield 4 mängijad saavad omale lisad China Rising ja Naval Strike. Pakkumine kehtib kuni 6. augustini.

Yoku’s Island Express demo

Paljukiidetud pinball puzzle-mäng, Yoku’s Island Express sai omale demo, mille leiab Steamist, Nintendo eShopist või PlayStation ja Xbox Store’ist.

Steam: Endless seeria, Absolver ja teised pakkumised

Sel nädalavahetusel saab Steamis tasuta mängida Amplitude Studios strateegiamänge – Endless Space 2, Endless Legend, Dungeon of the Endless ja Endless Space – Collection. Kui mängud meeldima hakkavad ja soovid neid ka peale tasuta nädalavahetust edasi mängida, siis hetkel on võimalik Steamis Endless seeria mänge kuni 90% soodsamalt osta.

Kui käigupõhised strateegiamängud aga huvi ei paku, siis võib kätt proovida online multiplayer kaklusmänguga Absolver.

Steami nädalavahetuse pakkumiste alt leiab seekord lausa kaks suurepärast pakkumist. Esimene neist, EVO 2018 Championship Series pakub soodsalt selliseid populaarseid kaklusmänge nagu DRAGON BALL FighterZ, GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-, Injustice 2, Tekken 7, BlazBlue: Cross Tag Battle ja Street Fighter V. Kolme viimast saab sel nädalavahetusel tasuta mängida.

Kui sind aga kaklusmängud ei tõmba ja eelistad pigem midagi rahulikumat, näiteks lauamängud, siis tasub piiluda Board Games Weekend nimelise pakkumise alla.

Xbox: Tekken 7

Ka Xbox One kasutajad saavad nädalavahetusel Tekken 7 tasuta mängida. Pakkumine kehtib kuni esmaspäeva, 6. augusti, hommikuni kell 10:00. Kui mäng meeldima hakkab, siis on võimalik omale Tekken 7 standard või deluxe versioon osta kuni 60% soodsamalt.

Proovida saab kõiki mängumoode ning valikus on üle 30 tegelase, kaasa arvatud 8 uut tegelast ja Street Fighteri Akuma.

Tekken 7 leiab ja saab allalaadida oma dashboardilt Xbox Live Gold Free Play Days alt või Microsoft Store’ist.

PlayStation: Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer beeta

Juhul kui oled PS4 kasutaja ning oled omale Call of Duty: Black Ops 4 eeltellinud, siis sel nädalavahetusel on sul võimalik proovida multiplayer beetat. Black Ops 4 multiplayer beeta on 18.07GB suur.

Jätkuvalt on PlayStation Store’is käimas ka Summer Sale ja Totally Digital sooduspakkumised.

Indie Mega Week Humbles

Humblebundle.com lehel on veel viimased päevad käimas Indie Mega Week pakkumine, kust leiab teiste indie mängude hulgast ka selliseid suurepäraseid teoseid nagu Hellblade: Senua’s Sacrifice, Cuphead, Kerbal Space Program, Rocket League, Superhot, jne.