Duolingo Keeleõppeäpp, mis hõlmab maailma levinumaid keeli ning seda kasutab juba 100 miljonit inimest.

Värsked ja mängulised õppemeetodid. Duolingo tiim väidab, et 34 tundi keeleõpet nende keskkonnas võrdub terve semestriga korralikus ülikoolis.

Coursera. Haridus ja klassitunnid kolivad internetti ja selle üks tuntumaid näiteid on Coursera. Keskkond võimaldab arvutis ja nutiseadmes võtta tasuta loenguid enam kui sajast maailma koolist, näiteks Standfordi, Penni ja Duke’i ülikoolist.

Aineid pakutakse mikrobioloogiast muusikani ja tavaliselt on õppejõud väga haaravad rääkijad.

Khan Academy. Sisaldab õppematerjale ja videoloenguid väga erinevate valdkondade kohta.

Kuidas arvutada Airbus 380 lennuki õhkutõusuaega või programmeerida lumememme pilti. Märksa selgem ja lõbusam kui mõnes tavalises koolitunnis.

Biophilia on tuntud islandi muusiku Björki väljatöötatud äpp, mis on heas mõttes sama hull kui tema helilooming. Väga omapärane ja visuaalselt ilus kooslus helidest, teadusest ja kunstist. Info rakkude ehitusest universumi sünnini.

Artsy sisaldab üle saja tuhande kunstiteose. Näiteks saad virtuaalselt külastada kunstinäitust Metropolitanis või mõnes eksootilises Tokyo galeriis.

Peale piltide on siin rohkem või vähem kummaline disain, arhitektuur ja videokunst ning oksjonid.

Lumosity – paljud lähevad kevadel jõusaali lihaseid pumpama, kuid "ajumuskel" jäetakse unarusse. Lumosity sisaldab mäluharjutusi, teste ja mänge, mis hoiavad su aju tippvormis.