Esiteks on väga mugav osta videomänge digikujul – ei pea poode väisama ja kulutama energiat-aega saadaoleva läbituhlamiseks. Samuti jääb vähem kahe silma vahele.

Teiseks kaasneb digimängu ostmisega õigus seda tulevikus vajadusel uuesti tasuta alla laadida. (Okei, nutiseadmete-äppide puhul pigem mitte, aga tõsine huviline tegelebki pigem arvutil ja spetskonsoolidel mängimisega).

Ja kolmandaks on muidugi veebi vahendusel väga mugav allahindluste ja eripakkumiste kohta infot saada.

Jah, elu on mõnus, aga netipoe GOG.com käigushoidjad võtsid kätte ja muutsid selle veel palju mõnusamaks.

Nad tutvustavad oma müügikohas mitut uut reeglit, mida poleks osanud isegi oodata:

1) Kui sul ei õnnestu nende abist ja oma pingutamisest hoolimata mängu tööle saada, võid raha tagasi saada. Täies mahus – full refund!

2) Kui ostad GOGi kaudu digimängu, aga ei laadi seda 14 ööpäeva jooksul alla, võid ostetud litsentsi tagastada ja samuti kogu raha tagasi saada.

Näiteks suurim e-mängupood Steam pakub seda hetkel ainult eeltellimuste puhul ja siis, kui tagastuspalve saabub enne teose ilmumist.

Origin on lahkem: tagastamine toimib ööpäeva jooksul mängu ilmumisest või nädal pärast ostmist, kui ei kasuta.

GOGi trump on olnud (ja on ka edaspidi) digiõiguslahendustest hoidumine, mis võivad teadupärast mängu paigaldamist ja nautimist raskendada, eriti, kui on nõutud tiheda või pideva serveriühenduse hoidmine.

Algselt "vanale heale" ja "klassikale" keskendunud GOGi valik on hakanud meeldival kombel täienema ka uuemate teostega. Hetkel võib sealt hankida näiteks Broken Sword 5 (ülaloleval pildil).

Jah, Steamiga võistlemiseks on sellest vähe, aga kliendisõbralikkus maksab ka midagi, eriti pikemas perspektiivis!