Call of Duty on üks mängumaailma suurimatest nimedest ning seega ei saa kuidagi mööda vaadata sellest, et välja kuulutati sarja järgmine osa, mis kannab nime Advanced Warfare.

Põnevaid uudiseid on tänases saates üldse mitmeid. Nt Activision, mis on ka Call of Duty kirjastaja, andis teada, et nad investeerivad kokku 500 miljonit dollarit uuesse FPSi Destiny, mis peaks välja tulema juba sel sügisel.

Oluliselt väiksemad rahad on mängud indie-hitis Don't Starve, mis saab suvel endale mitmikosa ja see on tänastele mänguomanikele täiesti tasuta.

Lisaks peatume pikmemalt Nintendol, kellel ei lähe just kõige paremini. Nende mängukonsool Wii U müüs viimase aastaga kõigest 2,7 miljonit eksemplari ja siit tuleb ka küsimus, kas juunis E3-messil kuulutavad nad hoopis midagi uut välja.

Peale selle räägime veel Killing Floori uuest osast ja sellest, et võrgurollika The Elder Scrolls Online konsooliversioon lükkub pool aastat edasi.

Mängudest räägime viimase aja väikestest ja põnevatest teostest nagu lõbus pusleplatvormikas Stick It to the Man, Outlasti õudsast lisosast Whistleblower, Ubisofti rollikast Child of Light, mikromajandusmängust Factorio ning rattaga trikitamisest Trials Fusionis.

Soovituseks on Humble Bundle'i kevadine väljamüük, kus mitmed head mängud on üliodava hinnaga.