Sügishooaja kõrgpunkt hakkab kätte jõudma ja räägime nii värskest Call of Duty: Advanced Warfare'ist, Sunset Overdrive'ist ja Evolve'i alfaversioonist.

Tänasesse saatesse on kokku saanud väga palju erinevaid teemasid ja alustuseks räägime Raiko Puustiga Hobbygamerist sel laupäeval toimuvast üritusest "Mängime suurelt" Viimsi kinos.

Martin käis Soomes Digiexpol ja räägib pikemalt seal nähtud-proovitud mängudest, eelkõige nendest, mis pole veel ilmunud. Uudistes ei saa me mööda GTA V üksikisiku-vaatest, uuest osaliselt Eesti päritolu mängust Late to the Party, mis toimubki muide Baltimaades ja on KGB spiooni teemaline seiklus-rollikas, ja sellest, et MOBA-sid vist on juba piisavalt (EA lõpetas Dawngate'i arendamise).

Rainer ja Rein on mänginud FPSi Call of Duty: Advanced Warefare'i ja räägivad, kas see on nüüd parem kui eelkäijad või mitte. Kõik me oleme proovinud Left 4 Deadi tegijate uue projekti Evolve nn alfaversiooni ja Rainer mängib Xbox One'i eksklusiivmängu Sunset Overdrive. Ja lõpetuseks räägib Martin, miks The Binding of Isaac: Rebirth on parem kui kõik eelnimetatud.

Soovituseks on seekord The Internet Arcade, kus saab nautida brauseris 900 vanakooli arcade-mängu tasuta.