Uues saates arutame konsoolisõja värskete rindeuudiste üle. Tomb Raider jõudis uutele konsoolidele ja PS4-il jookseb see oluliselt paremini kui Xbox One'il. Lisaks: vanade mängude emulaator PS4-le ja Nintendo DSi mängud jõuavad Wii U-le.

Lisaks tuleb juttu virtuaalsete maailmade kõige kulukamast lahingust, mis toimus EVE Online'is ning mille kulud küündivad juba 300 000 dollarini.

Uurime ka, mis on Battlefield 4 mängijate hindamise kuu, kus on Broken Sword 5 teine episood ning selgitame, et meie lemmiku Hotline Miami teine osa ilmub aasta kolmandas veerandis.

Mängudest võtab Martin ette Playstation Vita hiti OlliOlli, proovis ühte suurimat Androidi-projekti Deus Ex: The Fall (ülaloleval pildil) ning tegi läbi Bioshock Infinite'i ja Dishonoredi.

Rein räägib Eesti kõige paremast mängust Teleglitch: Die More Edition ning möödunud aasta ühest suurimat üllatusest Don't Starve.

Rainer on kätte saanud Xbox One'i, mängib sellel Assassin's Creed IV: Black Flagi ning saab ühele poole Nintendo 3DS-i Zeldaga.

Soovituseks on sel nädalal Duke Nukem 3D: Megaton Edition, mille saab Steamist kätte 3,99 euroga ning millele lisandusid sel nädalal värsked mitmikmängu-režiimid.