Oleme ette võtnud hulga uusi mängu nagu Cities: Skylines, uus episoodiline Resident Evil ning Axiom Verge ja tahame teiega muljeid jagada.

Uudistes aga räägime sellest, et kaks sel aastal ilmuma pidanud suurt mängu jäävad tulemata. Xbox One ei näe Quantum Breaki ja Wii U ei näe Zeldat.

Küll aga on Nintendolt palju positiivseid uudiseid nagu mitmed ilmumistähtajad, sh Mario Maker ja Splatoon, ning veel rohkem vanu asju on nüüd nende virtuaalkonsoolis mängitavad.

Kinni pandi aga PlayStation Home, mida vist keegi taga ei igatse, ja räägime sellest, mis on Assassins Creed: Chronicles.

Pikemalt räägime kõigist praegu aktuaalsetest episoodilistest seeriatest: Game of Thrones, Tales From the Borderlands, Life Is Strange ja Resident Evil: Revelations 2.

Rainer räägib, kui keeruline või lihtne on Cities Skylinesis ehitada Tallinna ja mis juhtub Battlefield: Hardline'i lõpus. Martin räägib PS4 "metriodvaniast" Axiom Verge ja Far Cry 4 lisapakist Valley of the Yetis.

Soovituseks on head ja odavad mängud Steamis: The Vanishing of Ethan Carter maksab 7,5 eurot ja The Talos Principle 10 eurot.