Kui aga Fortnite või Destiny 2 ei huvita, siis näiteks Steamis on endiselt käimas suvine soodusmüük ja Fanatical pakub Warner Bros.-i mänge soodsalt, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Nädalavahetuse mängusoovitus on Dontnodi The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Fortnite

Fortnite'i neljas hooaeg hakkab lõpule jõudma ning sel puhul pakub Epic kõigile võimalust teenida topelt XP-d (seda kuni esmaspäevan 2. juulini).

Tegemist on hea uudisega Battle Passi omanikele, sest see aitab neil kiiremini uutele tasemetele jõuda, et uusi asju lahti lukustada. Fortnite'i viies hooaeg algab 12. juulil.

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Kui sa mingil põhjusel veel Dontnodi uut teost proovinud ei ole, siis nüüd on õige hetk see väike viga parandada. Mängu leiab Steamist, Xbox Store'ist ja PS Store'ist.

The Awesome Adventures of Captain Spirit tuli välja 26. juunil ning kõik soovijad saavad selle tasuta alla laadida. Tegemist on eellooga Life is Strange 2-le.

PlayStation

Sel nädalavahetusel saavad PlayStation 4 kasutajad tasuta proovida Destiny 2. Proovida saab kogu selle kampaaniaosa, algusest lõpuni. Lisaks saab madistada Crucible'i kaartidel, farmis palli mängida või koos sõpradega mööda Destiny 2 maailma ringi seigelda.

Kui sa otsustad hiljem selle osta, siis kogu sinu progress jääb alles ning kandub täismängu edasi.

PlayStationil on nädala sooduspakkumine seekord aga DRAGON BALL FighterZ.

Konami mängud Humble Bundle'is

Humble Bundle pakub seekord Konami mänge soodsamalt – Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Castlevania: Lords of Shadow 2, Silent Hill Homecoming, PES 2018, jne.Vaata pakkumist

Warner Bros.-i mänge soodsalt

Fanatical pakub hetkel Warner Bros.-i mänge soodsalt. LEGO, Batman, Fear, Mortal Kombat, Mad Max, Shadow of War ja palju teisi suurepäraseid mänge. Vaata pakkumist

GOG

Saidilt GOG.com leiab sel nädalavahetusel samuti mitmesugust huvitavat kraami soodsalt. Viska pilk peale, ehk leidub seal ka sinu jaoks midagi huvitavat. Vaata pakkumist

Steam

Steamis on kuni 5. juulini käimas suur suvine soodusmüük The Intergalactic Summer Sale.

Green Man Gaming

Green Man Gaming pakub “JUNE25” koodiga arvutimängudele kuni 25% allahindlust. Pakkumise leiab nende lehelt.