Tallinna lauluväljakul leiab aset mess PlayFair 2018, kuhu on oodatud nii suuremad kui ka väiksemad videomängude ja tehnoloogia huvilised.

Ka tasub pilk peale visata näiteks Defiance 2050 beetavariandile, mida saab sel nädalavahetusel PC, PS4 ja Xbox One'il proovida. Kõigest sellest aga lähemalt juba allpool.

PlayFair 2018

27-28. aprill toimub Tallinna lauluväljakul videomängu- ja tehnoloogiamess PlayFair 2018. Mida seal täpselt näha ja teha saab, selle kohta saab rohkem infot leheküljelt playfair.ee.

Messipiletite hinnad algavad 8 eurost ja pileteid saab osta piletimüügiga tegeleva Ticketeri leheküljelt. Alla seitsmeaastastele külastajatele on sissepääs messialale tasuta.

Defiance 2050 beeta

27.-29. aprillil on käimas Defiance 2050 avalik beetatestimine PC, PS4 ja Xbox One'i platvormidel. On võimalus ringi uudistada Mount Tam ja Madera aladel, kus pakutakse loopõhiseid missioone ja laiaulatuslikke lahinguid. Beetas on võimalik maksimaalselt jõuda 25. tasemeni.

Kuna see on suletud beeta, siis ligipääsu saamiseks (juhul kui sul veel pole) on vajalik registreeruda mängu kodulehel.

GOG.com pakub tasuta kraami

Kui sul veel ei ole olemas esimest The Witcheri mängu, siis GOG.com pakub hetkel kõigile, kel on GWENT: The Witcher Card Game'i beeta olemas ja kes liituvad GOG.com'i uudiskirjaga, tasuta The Witcher: Enhanced Editionit ja GWENT-is üht Card Kegi.

Pakkumise kasutamiseks külasta GOG-i. Kui sul ei ole veel GWENTi beetat, siis selle leiab samuti GOG-ist.

Nädalavahetus Steamis

Sel nädalavahetusel saab Steamis tasuta nautida lausa viite mängu: Arma 3, Payday 2, Day of Infamy, Front Defense: Heroes ja OrbusVR. Kui mõni neist meeldima peaks hakkama, siis kõiki on võimalik hetkel tavapärasest soodsama hinnaga osta.

Nädalavahetusepakkumiste alt leiab Steamis seekord Spintires: MudRunneri, mille saab hetkel osta 20,09 euro eest osta. Aliensi seeria mängud on -75%, Rocket League -40%, NieR:Automata -50% ja leidub veel mitmeid teisi pakkumisi.

Lisaks on Steamis endiselt käimas ka soodusmüük Games From Denmark, kust leiab Hitmani seeria mängud, Limbo, Inside'i, Wartile'i, Rad Rodgersi ja teisi huvitavaid mänge Taani arendajatelt.

PS Store'is Jaapani päritolu mängud soodsamalt

Sel nädalavahetusel leiab PlayStation Store’st mitmeid Jaapanist pärit mänge, mis on tavapärasest soodsama hinnaga.

Lisaks on hetkel käimas teinegi sooduspakkumiste kampaania Totally Digital, kust peaks igaüks omale midagi meelepärast leidma.

Nädala pakkumise alt aga leiavad rallisõbrad Gran Turismo Sporti.

Xbox: Westworldi kraami sinu avatarile

Veebisarja "Westworld" uue hooaja puhul on Xboxi kasutajatel võimalik oma avatarile tasuta alla laadida "Westworldi" kostüüme. Kokku on neid kuus, mille hulgas Doloresi ja Teddy kostüümid.

Endiselt on käimas filmiga "Avengers: Infinity War" seotud kampaania, mille ajal on võimalik Xboxi avatarile tasuta hankida 12 erinevat AIW-temaatilist eset. Saad oma avatari riietada näiteks Thoriks, Star Lordiks, Kapten Ameerikaks või kasvõi Iron Maniks.

Lisaks leiab sel nädalal Deals with Goldi pakkumiste hulgast soodustusi mitmetele huvitavatele mängudele nagu A Way Out, The Technomancer ja Yooka-Laylee.

GOG.COM'i nädalavahetusepakkumised

GOG.com'i nädalavahetusepakkumise alt leiab seekord soodsamalt teosed nagu Sunless Sea, Hacknet, Prison Architect jt.

Detroit: Become Humani eeltellimus

Teisipäeval ilmus Detroit: Become Humani demo, mis pakub kõigile soovijatele võimalust visata pilk peale esimesele mängustseenile. Kui demo meeldima hakkas ja mõlgutad mängu ostmise mõtteid, siis hetkel pakub Gamestar suurepärast võimalust see eeltellida 59,99 euro eest.

Humble Bundle: Alien Day Sale

Humble Bundle'is on sel nädalavahetusel aga suur Alieni mängude soodusmüük.

CDkeys: Call of Duty: WWII

Kui sa ei ole veel viimast Call of Dutyt proovinud, aga sõbrad kutsuvad sind ikka ja jälle mängima, siis hetkel pakub CDkeys Call of Duty: WWII Steami-koodi ainult 24,89 euro eest.

Nädalavahetuse mängusoovitus

Nädalavahetuse mängusoovituseks on 11 biti uus projekt Frostpunk. Kui otsid midagi tavapärasest erinevat ja sulle meeldis näiteks samade tegijate This War of Mine, siis Frostpunk on just see, mida proovida. See on strateegia, mis paneb sind keeruliste ja raskete valikute ette. Loe ajaveebi M Kuubis arvustust.