Steam

Steamis on hetkel käimas soodusmüük Double Fine'i mängudele, kust teiste toredate teoste hulgast leiab selliseid pärleid nagu Day of the Tentacle Remastered, Grim Fandango Remastered, Costume Quest jt.

Lisaks leiab nädalalõpu-soodustuste alt veel Enter the Gungeoni ning Agents of Mayhemi ja Saints Row mängud.

Xbox

Microsofti poes on hetkel käimas sooduskampaania “Ultimate Game Sale”, kust on võimalik Xboxi mänge, konsoole, lisasid, Xbox Live Goldi ja Xbox Game Passi kuni 75% soodsamalt osta. Pakkumised kehtivad kuni 30. juulini.

Nimekirjast leiab üle 700 Xboxi mängu ja lisa, sealhulgas populaarsed State of Decay 2, Sea of Thieves, Far Cry 5, Fortnite: Save the World Founders Pack, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja palju muud.

GOG.com

keskkonnast leiab hetkel Descent, Freespace 2, Star Trek ja teisi mänge kuni 66% soodsamalt.

Gamestari suur suvemüük

Gamestaris on veel viimaseid päevi käimas suur suvemüük, kust leiab omale nii mõnegi huvitava teose tavapärasest soodsama hinnaga – Far Cry 5, Assassin’s Creed Origins, Rainbow Six Siege, Watch Dogs 2 jm. Pakkumine kestab kuni 22. juulini.

Humble Bundle

Humble'is kestavad endiselt soodusmüügid Square Enixi ja Frontieri mängudele. Käimas on hetkel ka soodukas Pixel Perfect Platformers Sale, kust leiab Cupheadi, Yooka-Laylee, Limbo ja palju muud huvitavat.