See nädal on olnud suhteliselt kurb uue põlvkonna konsoolidele, kuid alustame heade uudistega.

Xbox One pakub võimalust mängu kõrval YouTube'ist video jooksma panna, kus näidatakse ette, kuidas tuleb seda mängu mängida, mõnda keerulist kohta läbida või lihtsalt midagi põnevat.

PlayStation 4 mänge saab seevastu PlayStation 3 digitaalsest poest juba eeltellida, kusjuures mitmed PS3 digitaalselt ostetud mängud ilmuvad sulle automaatselt PS4.

Kehvade uudiste osas teatas Ubisoft, et Watch Dogs ja The Crew (pildil), mis pidid sügisel ilmuma, lükatakse edasi järgmise aasta kevadesse.

Kõlakad räägivad ka sellest, et PS4 üks esimese päeva mänge, DriveClub, võib samuti edasi lükkuda (praeguseks on tootjad seda juba ametlikult kinnitanud – Forte).

Ubisoftil on üldse rasked ajad, viimased mängud pole müünud nii palju kui loodeti ja ka Assassin's Creed IV müügiedu peaks eelmisele osale alla jääma.

Seevastu SimCity saab kuuldavasti internetivaba mängu toe ja esimesest GTA-st tehakse 3D-versioon.

Selle nädala kõige põnevam uus mäng on Telltale'i uue sarja The Wolf Among Us esimene episood, mida lahkavad Rein ja Martin.

Teine, mastaapsem ja filmilikum mäng on Beyond: Two Souls, mille Martin sai läbi ja milleni Rainer jõudis.

Tänasest saatest käib veel läbi suur hulk mänge: zombi-ellujäämismäng State of Decay, 2D-Minecraft ehk Terraria, ikka veel Grand Theft Auto V ja selle mitmikmäng GTA Online, platvormer The Great Giana Sisters ning virtuaal- ja pärismängu ühendav Disney Infinity.

Soovituseks on sel nädalal OpenTTD Androidile, mis on täiesti tasuta ning parem kui Androidile ja iOSile ilmunud Transport Tycooni ametlik uusversioon.