Sten Kohlmann ja Rein räägivad Call of Duty: Ghostsist ja Martin annab enda hinnangu Assassin’s Creed: Black Flagile.

Täna ilmub ka esimene (okei, Nintendo Wii U järel teine) kaheksanda põlvkonna mängukonsool PlayStation 4. Seda aga veel ainult Põhja-Ameerikas, Euroopas tuleb veel kaks nädalalt oodata.

Esimesed arvustused on juba väljas, kuidas need on? Probleeme igaljuhul on ka, näiteks teateid vigastest PS4-dest.

Blizzardi ja WarCrafti maailma fännid aga said mitmeid põnevaid uudiseid kuulda, nagu Blizzardi oma MOBA ja World of WarCrafti uus lisapakk.

Põnevaid mängu-uudiseid on veelgi, näiteks tuleb FTL: Faster Than Light ka iOSile ja arvutile täiendatud versioonina. Ringi on liiklemas ka kuulujutt, et Nokia põhja lasknud Stephen Elop, kandidaat Microsofti uue juhi kohale, müüks hea meelega Xboxi äri üldse ära.

Mängudest tuleb peale Call of Duty ja Assassin’s Creedi juttu veel Rayman Legendsist, Rocksmithist, Batman Originsist, Bioshock Infinite’i lisapakist Burial at Sea ja Blizzardi kaardimängust Hearthstone.

Soovitusi on seekord palju, esiteks kõikide postapokalüptiliste rollikate esiisa, 1988. aastal ilmunud Wasteland on nüüd Steamis saadaval 5,49 euroga, Humble Bundle avas oma poe ja igilidur Rayman Fiesta Run on saadaval nii iOSile kui ka Androidile.