Aga see pole kaugeltki ainuke tore pakkumine, mida sel nädalal leida võib. Nädalavahetusepakkumistega saab lähemalt tutvust teha siin, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Nintendo E3 2018 soodusmüük

Nintendo eShopis on hetkel käimas E3 2018 soodusmüük, kus on võimalik Switchi või 3DS-i mänge kuni 50% soodsamalt osta.

Nimekirjast leiab selliseid teoseid nagu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition, PAC-MAN Championship Edition 2 Plus, Puyo Puyo Tetris ja palju muud.

Octopath Traveler

Juhul kui sa oled üks neist, kes ootab kannatamatult Square Enixi J-RPG’d Octopath Traveler, siis eilsest alates saavad Switchi omanikud tasuta alla laadida uue kolmetunnise demo, mis annab ligipääsu kõigile kaheksale tegelasele mängus.

Kogu progress mängus jääb ilusasti alles, kui peaksid hiljem täisvariandi soetama. Octopath Traveler ilmub Switchile 13. juulil.

For Honor

E3 2018 raames pakub Ubisoft kuni 18. juunini võimalust omale tasuta soetada For Honor Starter Edition arvutile. Logi oma Uplay kontoga sisse ja naudi mängu. Pakkumise leiad Ubi lehel.

Steam

Kui sul ei ole veel olemas sellist mängu nagu Layers of Fear, siis tasub sammud seada Steami, sest sealt saab selle hetkel täiesti tasuta.

Sel nädalavahetusel saab Steamis tasuta mängida Killing Floor 2 ja Quake Champions'it.

Lisaks on käimas Klei nädalavahetuse soodusmüük, kust saab ülisoodsalt Don’t Starve'i soetada, ja Croteami 25 aasta juubeli soodusmüük.

PlayStation

Sony teatas tänavusel E3-messil, et lisas juuni PS Plusi mängude hulka veel ühe, mille PS4 omanikud saavad tasuta alla laadida – Call of Duty: Black Ops III.

Nädala pakkumise alt aga leiab ARK: Survival Evolved'i ja selle lisad.

Endiselt on käimas ka DAYS OF PLAY sooduspakkumised, kust leiab mänge kuni 60% soodsamalt.

Humble Bundle

Humble Bundle'i poes on hetkel käimas Far Cry Sale, kust leiab omale Far Cry mänge kuni 66% soodsamalt.

Kui sind aga huvitavad hoopis 2K mängud, siis pakub Humble sulle võimalust kokku panna oma isiklik 2K Bundle erinevatest 2K mängudest.

GOG.com

Kui sulle meeldivad cyberpunk-stiilis mängud, siis GOG.com’ist leiab neid tavapärasest soodsama hinnaga. Vaata GOG-i lehele.

Amazon

Amazon pakub hetkel tavapärasest poole soodsamalt Xbox Game Passi kuueks kuuks.

Amazon UK’s maksab God of War hetkel £35,00 (€40,12) ja Horizon Zero Dawn: Complete Editioni saab £19,99 (€22,91) eest.