Seekord räägime pikalt PS3 autosimulaatorist Gran Turismo 6 ja Nintendo Wii U uutest mängudest Super Mario 3D World, Pikmin 3, Wii U Zelda ja The Wonderful 101.

Uudisteosas peatume pikemalt VGX Awardsil väljahõigatud uudistel, eelkõige sellel, et meie lemmik-seiklusmänge valmistav Telltale Games toob välja kaks uut sarja, mis põhinevad Borderlandsil ja Game of Thronesi teleseriaalil (või siis raamatutel).

Lisaks tuli sealt veel mitmeid uudiseid, kuid kauaoodatud rollikas Fallout 4 jäi siiski välja kuulutamata. PlayStationi-omanikele on hea uudis see, et Amazonist saab nüüd osta  kõiki PSNi mänge, ehk meie krediitkaartidega pääseb sinna nüüd ligi.

Foto: ekraanitõmmis

MMOde viimane mohikaanlane The Elder Scrolls Online (ülaloleval pildil) ilmub arvutile aprillis ja uue alanud põlvkonna konsoolidele juunis. Lisaks anname teada, et digimeelelahutuse tarbimine muutub mugavamaks, sest GOGist saab nüüd raha tagasi, kui mäng korralikult tööle ei hakka.

Mängudest räägib Martin pikalt äsjailmunud PS3 autosimulaatorist Gran Turismo 6 ning tõmbab joone alla Ratchet & Clank: Nexusele ja Broken Sword 5 esimesele episoodile.

Rainer on sügaval Nintendolainel, juttu tuleb uuest Mariost, uuest Zelda HD-versioonist, Pikmin 3-st, The Wonderful 101-st ja Nintendo viimasest taskukonsoolist, veidrast 2DS-ist.

Soovituseks on sel nädalal Doom, mis sai just 20 aastaseks.

Netipoes GOG.com on käimas jõuluallahindlus, mille käigus saab Fallout 1, 2 ja Tacticsi kuni 14. detsembrini tasuta. Lisasoovitus on The Novelist, väga omapärane psühholoogiline põnevik.