Kes suudaks enam kokku lugeda, kui palju kordi me vabatahtlikelt toetust küsivaid innovatiivseid projekte kajastanud oleme. Tihtipeale seostuvad need elektroonikaseadmetega, aga mitte ainult.

Sarnase sünnilooga on ka selle uudise peategelane. Saa tuttavaks: XM42, esimene tavamüüki jõudev käsitsikantav leegiheitja (the first commercially available handheld flamethrower).

Indiegogo rahakogumiskampaania algas 24. märtsil ja lõppeb 28. aprillil. Projekti toetuseks küsitav summa, 40 000 USA dollarit, on praegu juba kenasti koos. Hetkeskoor on 94 603 dollarit.

Foto: tootja

Saidil selgub, et põletavalt ebatavaline uudistoode maksab 799 dollarit, aga kes toetab projekti Indiegogo keskkonnas vähemalt 699 dollariga, võib selle voucheri alusel veebipoest tasuta lunastada. Temaatilise t-särgi saad kauba peale!

Milleks sellist asja üldse vaja on, kui kõrvale jätta tulistamisrohkete videomängude* fännid, kes tahavad ka päriselus välja näha nagu nad oleksid äsja kusagilt Wolfensteinist välja astunud?

Tootja väitel on käsi-leegiheitja kasulik paljudeks asjadeks, muuhulgas lume ja jää puhastamiseks, lõkke süütamiseks, umbrohu ja putukate hävitamiseks ning – mida võib lugeda ilmselt säravaimaks argumendiks – see on lihtsalt fun device to enjoy with friends. Tõlkes äkki: tore asjake lihtsalt koos sõpradega pullitegemiseks!

Foto: tootja

Paljud nimetaksid Ion Productionsi toredat töö- ja pullitegemise riista siiski relvaks ega tahaks selle kandjale liiga lähedal viibida.

Sellest hoolimata on see seadusega lubatud tervelt 49 USA osariigis. Kõigis peale California, kus on vist niigi palav!

* Ion Productionsi kodukal selgub, et lisaks toredate asjade leiutamisele (nagu videomängudesse sobiv XM42) tegelevad nad tõepoolest ka videomängude loomisega. 2014. a aprillis ilmus lastesõbralik platvormer Androidiga nutiseadmetele ja tulekul on võrgupõhine tulistamine arvutile!